Dag van de vrijwilliger

 “Sinterklaas weet wat voor een brave vrijwilligers wij hebben en heeft vandaag voor hun wat lekkers gebracht 😋😋 is de Sint al bij jullie langsgekomen?

 » Lees meer over: Dag van de vrijwilliger

Flyball BK belgium winner

Gisteren werd alweer een succesverhaal voor onze Flyball Wizards! 

🥎🥎

 Ze wisten hun doorheen het seizoen maar liefst met twee teams te plaatsen voor het Belgisch Kampioenschap Flyball, the Belgium Winner voor de kenners! De Belgische top 20 teams, zette gisteren voor de laatste maal dit seizoen hun beste pootjes voor in de manege Rietvelden te Geel. De loting zorgde voor een spannende voormiddag daar onze beide teams in dezelfde poule terechtkwamen.

 » Lees meer over: Flyball BK belgium winner

Initiatie & Prépuppy’s

Voorkomen is zoveel malen beter en makkelijker dan genezen. Zeker bij de opvoeding van je hond!

Gehoorzaamheid

Deze cursus heeft maar 1 doel, namelijk ervoor zorgen dat uw hond geen last is voor ons, dat wij geen last zijn voor uw hond en dat de hond en zijn…

Jacht – Retrievers

Als je de gelukkige bezitter bent van een Retriever is er in de Hasseltse Hondenschool een opleiding enkel voor deze groep.

Jacht – Staande honden

De jachtopleiding heeft tot doel een jachthond klaar te stomen voor de praktische jacht en/of aanvullende jachtwedstrijden. Enkel jachthonden mogen…

Flyball

Zit jouw hond vol energie, is hij gek van een tennisbal en is hij sociaal? Dan is flyball zonder twijfel de sport voor jou en je hond!