Flyball

Flyball

Zit jouw hond vol energie, is hij gek van een tennisbal en is hij sociaal? Dan is flyball zonder twijfel de sport voor jou en je hond!

Flyball is een hondensport waarbij elk team bestaat uit 6 balgekke honden. Bij een race lopen 2 teams tegen elkaar een estafette over 4 lage hindernissen naar een balmachine waaruit elke hond met een druk van de voorpoten een balletje laat springen. Het team dat het snelst 4 honden met een bal reglementair over de eindstreep naar de wachtende baasjes brengt, is de winnaar.

Het spreekt voor zich dat alle honden een intensieve socialisatietraining hebben genoten en een minimum aan gehoorzaamheid. Verder vergt het heel wat trainingsessie om de hond en de geleider de flyballsport aan te leren.

Een sociaal gedrag en balgek zijn, zijn de voornaamste vereisten voor een beginnende hond.

Voor meer informatie: –info@hondenschool.be /info@flyballwizards.be   

 

bekijk ook onze facebook pagina:

107175_circle_facebook_icon

Juiste trainingsuur na overleg met instructeurs.

Woensdag

18u40 - 22u00

Zondag

08u40 - 13u00

 

Initiatie & Prépuppy’s

Voorkomen is zoveel malen beter en makkelijker dan genezen. Zeker bij de opvoeding van je hond!

Learn more

Gehoorzaamheid

Deze cursus heeft maar 1 doel, namelijk ervoor zorgen dat uw hond geen last is voor ons, dat wij geen last zijn voor uw hond en dat de hond en zijn…

Learn more

Jacht – Retrievers

Als je de gelukkige bezitter bent van een Retriever is er in de Hasseltse Hondenschool een opleiding enkel voor deze groep.

Learn more